اجرای صحیح سند جامع مساجد بوشهر، نیازمند حمایت تیم‌های پژوهشی است
کد خبر: 3996246
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۰
امام‌جمعه بوشهر:

اجرای صحیح سند جامع مساجد بوشهر، نیازمند حمایت تیم‌های پژوهشی است

آیت‌الله صفایی بوشهری با اشاره به تدوین سند جامع مساجد بوشهر گفت: سند جامع مساجد بوشهر، یک سند کارشناسی شده و بزرگ است که اجرای صحیح آن، نیازمند تیم‌های پژوهشی متشکل از جهاددانشگاهی، سازمان تبلیغات و ... است.

به گزارش ایکنا از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی‌بوشهری، امام جمعه بوشهر و نماینده ولی فقیه در استان صبح امروز، 18 شهریور در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر که با حضور حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات کشور و جمعی از مسئولان استانی در سالن کوثر استانداری بوشهر برگزار شد، گفت: استان به عنوان الگوی شورای فرهنگ عمومی کشور زبان‌زد است و باید به صورت مستمر و ماهانه شورای فرهنگ عمومی برگزار شود.

وی اضافه کرد: استان بوشهر پایتخت قرآنی ایران است، این نام بزرگی است و پایتخت قرآنی بودن در ایران اسلامی دارای الزامات و مفاهیم و برنامه‌های خیلی بزرگی است که امیدواریم محقق شود.

امام‌جمعه بوشهر بیان کرد: در این راستا کمیته‌هایی تشکیل شده و سرعت منطقی بیشتری می‌طلبد که از ناحیه کمیته‌ها که از اول مهرماه فضای عمومی تحصیل برای مدارس، حوزه‌ها و دانشگاه‌ها در صحنه علمی اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به طرح ملی رهیافت ولایت، افزود: طرح ملی رهیافت ولایت کار بزرگی است که به همت سازمان تبلیغات در سطح ملی شکل گرفته است. یک سری نیازهایی در استان دارد که امیدواریم با همراهی و همکاری استاندار بوشهر شاهد تأمین مکان مورد نیاز برای این طرح باشیم.

آیت‌الله صفایی بوشهری گفت: برای تدوین سند جامع مساجد استان بوشهر در عرصه‌های محتوایی و شکلی در حوزه‌های فیزیک مسجد و مدل‌های ارائه محتوا کار بزرگی انجام شده و این سند یک سند کارشناسی شده بزرگ است که شرایط لازم برای آن محقق شده است.

وی تعداد مساجد استان را هزار و ۷۵۰ مسجد عنوان کرد و ادامه داد: هر سه ماه، ۵۰ مسجد نمونه و الگوی استان بوشهر انتخاب و سالانه ۲۰۰ مسجد نمونه بر اساس شاخص‌ها انتخاب و معرفی شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر خاطرنشان کرد: طرح جدیدی برای حل اختلافات محلی در مساجد را تدوین و اجرایی خواهیم کرد تا دعاوی و مسائل محلات از طریق مساجد حل شود.

وی با اشاره به اینکه برای ارتقای مساجد نیازمند انجام پژوهش هستیم، تصریح کرد: تیم‌های پژوهشی متشکل از جهاددانشگاهی، تبلیغات اسلامی، اوقاف و فرهنگ و ارشاد استان تشکیل و اشکالات بررسی و تدوین شود.

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha