کد خبر: 1373242
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۵

افتتاح نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در استان بوشهر

گروه اندیشه: مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان از برگزاری و افتتاح نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، مهرداد ابراهیمی، مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی صنایع‌دستی، سوغات و هدایای استان‌های مختلف ارائه می‌شود که فرصت مناسبی برای خرید مردم است.

وی با اشاره به استقبال بسیار خوب از این نمایشگاه، تصریح کرد: در این جشنواره شاهد حضور عشایر با لباس‌های محلی هستیم که در این غرفه‌های صنایع دستی و غذاهای محلی برای بازدید عموم ارائه می‌شود.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان بوشهر با اشاره به اجرای موسیقی و رقص محلی عشایر در این جشنواره، تأکید کرد: برنامه‌های مختلفی نیز در کنار این جشنواره برگزار می‌شود که می‌توان به جشن و قرعه‌کشی اشاره کرد.

مهرداد ابراهیمی در پایان با اشاره به برپایی این نمایشگاه در 120 غرفه، تصریح کرد: جشنواره اقوام ایرانی با حضور سیاه چادر عشایر از جمله برنامه‌های جانبی این نمایشگاه است که در فضای چهارهزار مترمربع برپا شده است.

captcha