کد خبر: 1405292
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۳

درخشش دو بوشهری در پنجمین مسابقات سراسری قرآن و حدیث کشور

گروه فعالیتهای قرآنی: محمدحسن واعظی و سجاد واعظی دو قاری بوشهری در پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و حدیث حوزه‌های علمیه کشور که در استان البرز برگزار شد، خوش درخشیدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی، دبیر اجرایی پنجمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم ویژه روحانیون و طلاب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، اظهار کرد: مرحله پایانی پنجمین دوره مسابقات قرآن و حدیث حوزه‌های علمیه کشور به‌مدت دو روز  با حضور بیش از 400 نفر از طلاب و به میزبانی ‌مؤسسه سرم‌سازی کرج برگزار شد.

وی افزود: استان تازه تأسیس البرز، با وجود مردم ولایت‌مدار و مؤمنی که دارد، این ظرفیت و پتانسیل را در خود می‌بیند که همواره در مباحث فرهنگی در سطح کشور و بین‌الملل حضور فعال داشته باشد. در این مسابقات 44 طلبه نخبه قرآنی شرکت‌کننده در رشته‌های قرائت، تفسیر، معارف، حدیث و حفظ 20 جزء و کل قرآن با یکدیگررقابت کردند و در آخر 34 نفر برتر در رشته‌های مذکور معرفی خواهند شد.

ملکی اضافه کرد: داوری این دوره از مسابقات را استاد درایتی‌ در رشته حفظ‌، ستوده‌نیا در رشته تجوید‌، عباسی در رشته صوت، ابوالقاسمی در رشته لحن‌ و حسینی در رشته تلاوت معنا‌محور‌‌ به‌عهده دارند.

وی از برپایی کارگاه‌های فردی و جمعی به‌عنوان فعالیت‌های جانبی در این دوره از مسابقات خبر داد و گفت: کارگاه فردی با موضوع «مشاوره انس با قرآن» با مدیریت حجت‌الاسلام روح‌الله راسل و کارگاه جمعی با عنوان «روش حفظ قرآن کریم» توسط حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی اداره شد، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا محمدی به‌عنوان استاد راهنما در طول مسابقات، متسابقین را ارزیابی و راهنمایی می‌کرد.

دبیر اجرایی پنجمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم ویژه روحانیون و طلاب در پایان خروجی این مسابقات را اعطای مدرک استادی و تربیت مربی قرآن به برگزیدگان در رشته‌های حاضر عنوان کرد و افزود: برای معرفی و راهیابی برگزیدگان و نخبگان قرآنی به مسابقات بین‌المللی رایزنی‌های لازم صورت گرفته است که تاکنون نتایج قابل قبولی از سوی مسئولان حاصل نشده است.

وی اظهار کرد: در سال اقتصاد و فرهنگ باید از مبانی قرآنی به‌خوبی بهره گرفت و باید فرزندان خود را بیش از پیش با مفاهیم و علوم قرانی آشنا کرده و آنان را با این کتاب آسمانی مأنوس کنیم و اگر فرهنگ قرآنی از زندگی مردم حذف شود، انسان در تمام امور دچار لغزش و انحراف می‌شود.

این فعال قرآنی با اشاره به درخشش دو قاری بوشهری در این دوره از مسابقات، بیان کرد: محمدحسن واعظی در رشته حفظ قرآن کریم موفق به کسب مقام اول و سجاد واعظی در رشته ترتیل موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شدند.

یادآور می‌شود، سجاد واعظی و محمدحسن واعظی دو نخبه قرآنی اهل شهرستان دشتستان، استان بوشهر هستند که پیش از این نیز در رشته‌های حفظ و ترتیل قرآن کریم درخشش خوبی داشتند.

captcha