کد خبر: 1430126
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۱
آیت‌الله صفایی بوشهری:

شورای نگهبان یک نهاد حاکمیتی برای حفظ سلامت نظام است

گروه سیاسی: نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌جمعه بوشهر گفت: شورای نگهبان یک نهاد حاکمیتی برای حفظ سلامت نظام و قانون‌مداری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌جمعه بوشهر در نشست با سرپرست و اعضای شورای نگهبان استان بوشهر با تبریک سالروز تأسیس این شورا اظهار کرد: شورای نگهبان یکی از ابداعات امام خمینی‌(ره) بود و بر اساس تجربیات تاریخی و فقه حکومتی، باعث شد این شورا تأسیس شود و در ایام مشروطیت با اینکه شورای نگهبان داشت، اما عمل و توجه به آن نشد و کنار گذاشته شد و در آن دوران آمدند، آن شورایی را که در عرصه قانون‌گذاری بود، کنار گذاشتند و استبداد قاجار و پهلوی بیرون آمد.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان بوشهر افزود: شورای نگهبان برای انقلاب اسلامی ما حکم دستگاه شورای نظارتی دارد که ضامن سلامت و حرکت انقلاب در مجاری قانون‌گذاری و نظارتی است، از آغاز انقلاب اسلامی تا به هنگام انتخابات‌های ایران شاهد هجمه‌های بسیاری از سوی جهان سلطه است و این نشان از سلامت شورای نگهبان دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه رادیوهای بیگانه و مزدوران جهان سلطه، فشارهای مختلفی به شورای نگهبان می‌آورند، تصریح کرد: زیرا شورای نگهبان یک شورای انقلابی و ولایت‌مداری بوده و خدمات شورای نگهبان واقعاً قابل توجه و تقدیر است و امام راحل(ره) بر این موضوع تأکید بسیار داشتند.

آیت‌الله صفایی بوشهری ادامه داد: شورای نگهبان یک نهاد حاکمیتی برای حفظ سلامت نظام و قانون‌مداری است و با توجه به تأسیس این نهاد انقلابی، وظیفه خود را به خوبی ایفا کرده است و می‌طلبد، این رویه و روحیه ادامه پیدا بکند و در فضای کلان استان‌ها، با عدالت و انصاف و روحیه ولایت‌مداری و انقلابی بودن، تا قاطعیت در مسیر معیین حرکت کند.

امام‌جمعه بوشهر با بیان اینکه قانون شورای نگهبان باید مصون و محفوظ بماند، افزود: زیرا شورای نگهبان، فصل‌الخطاب، نظام و کشور اسلامی ما است و این شورا از انسان‌های فقیه، حقوقدان و ولایت‌مدار تشکیل شده و منشأ خدمات بسیاری است. شورای نگهبان بوشهر، خوشنام و مقبول در فضاهای استانی عمل کرده است و همه آحاد جامعه ایران به شورای نگهبان به عنوان فصل‌الخطاب نگاه می‌کنند.

صفایی بوشهری اظهار کرد: یکی از دغدغه‌هایی که داشتم در مورد مکان استقرار و ساخت ساختمان شورای نگهبان بوشهر بود که در سفر آیت‌الله جنتی به استان و حمایت‌های استانداری، الحمدالله این موضوع به مرحله افتتاح رسیده است.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان بوشهر ادامه داد: شورای نگهبان باید تلاش ویژه بکند و از هم‌اکنون پیش‌بینی همه مسائل شود و با توجه به نزدیک بودن انتخابات، نباید مشکلات اطلاعاتی و نرم‌افزاری داشته باشیم و بیشتر باید کار فیزیکی باشد.

وی در پایان اظهار کرد: شورای نگهبان یک دستگاه قوی، مؤثر و ضامن آرمان‌ها و ارزش‌ها‌ی انقلاب اسلامی ایران است.  دشمنان می‌خواهند، شورای نگهبان از نگهبانیت کنار برود و این خواسته جهان سلطه است.

یادآور می‌شود، در ابتدای این دیدار، حیدری، سرپرست شورای نگهبان استان بوشهر، گزارشی از روند فعالیت‌های این نهاد انقلابی ارائه کرد.

captcha