به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، حجتالاسلام و المسلمین عبدالرضا سروستانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان استان بوشهر امروز بیستم اردیبهشت ماه، در این نشست هم اندیشی اظهار امیدواری کرد و افزود: امید است با ارائه نظرات محققانه و پژوهشی کارشناسان تبلیغات اسلامی استان و هم چنین گرفتن نظریات مراکز علمی، پژوهشی حوزوی و دینی استان از قبیل؛ حوزه های علمیه و سایر دستگاه های تاثیرگذار فرهنگی موفق به تدوین سند راهبردی ده ساله استان شده و آن را در موعد مقرر به مرکز ارسال کنیم.
ارائه اطلاعات و نظرات کاربردی زمینه ساز دستیابی به سند راهبردی است
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان استان بوشهر در این نشست هم اندیشی ارائه اطلاعات و نظرات کاربردی را زمینه ساز دستیابی به سند راهبردی عنوان کرد و گفت: امیدواریم این سند ده ساله چراغی برای آینده سازمان تبلیغات اسلامی باشد.
در ادامه این نشست عبدالحسین ناصری، مسئول دارالقرآن الکریم، عبدالله رئیسی، کارشناس پژوهش و آموزش، حسین ادیبی، کارشناس امور مساجد و تشکل های دینی، و محسن بهزادی، کارشناس طرح و برنامه تبلیغات اسلامی استان محورهای مورد نظر برای دستیابی به تحقق سند راهبردی را تشریح کرده و کارشناسان به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
یادآور می شود، در پایان این نشست که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر برگزار شد و در آن مقرر گردید، تا پایان هفته جاری سند نهایی تنظیم و برای ارسال به مرکز آماده شود.