کد خبر: 4032781
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۶
مدیرکل کمیته امداد بوشهر:

بوشهر در جایگاه سوم جذب زکات قرار دارد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر گفت: کمیته امداد استان با 141 درصد تحقق برنامه توانسته رتبه سوم کشوری را در حوزه جذب زکات کسب کند.

به گزارش ایکنا از بوشهر، نشست شورای زکات استان بوشهر 11 بهمن ماه با حضور آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر بوشهر و محمدرضا میری، مدیرکل کمیته امداد استان و دبیر شورای زکات استان بوشهر برگزار شد.

در این نشست میری ضمن بیان اینکه کمیته امداد استان با 141 درصد تحقق برنامه توانسته رتبه سوم کشوری را در حوزه جذب زکات کسب کند، ادامه داد: برنامه ما در سال جاری جذب 23 میلیارد بوده که 156 درصد تحقق برنامه داشته‌ایم.

وی بیان کرد: از میان زکات جذب شده، 12 میلیارد و 700 تومان به صورت نقدی و 63 درصد به صورت کالا در اختیار دبیرخانه ها قرار گرفته است و 170 میلیارد هم به صورت نقد و کالا به ولی نعمتان جامعه تقدیم شده است.

مدیرکل کمیته امداد بوشهر، نکته مورد اهمیت را رشد 140 درصدی در سال جاری دانست و ادامه داد: زکات جذب شده در مواردی مانند کمک به بیماران کرونایی، تامین لوازم ضروری، تهیه جیزیه، کمک به مسکن نیازمندان، کمک به معیشت نیازمندان، کمک به بیماران صعب العلاج و کمک به تکمیل پروژه های عام المنفعه از قبیل مساجد، حسینیه ها و راه های روستایی هزینه شده است.

دبیر شورای زکات استان بوشهر همچنین با بیان تحلیل ده ماهه جذب در استان ، تحقق برنامه را در مراکز شهرستانهای کنگان 193درصد، جم 188درصد، دیلم 134درصد ،بوشهر 116درصد ،عسلویه 113درصد و گناوه 113 درصد اعلام کرد.

در این نشست آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان نیز ضمن تبریک دهه فجر، استان بوشهر را زبانزد عرصه زکات دانست و ادامه داد: علت این امر تدین مردم استان، تبلیغ موثر و مدیریت صحیح مسئولین دانست.

انتهای پیام
captcha