کد خبر: 1346436
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۲
رئیس اداره تبلیغات اسلامی دیّر:

مجوز فعالیت ۱۲ خانه قرآنی بردخون صادر شد

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دیّر در همایش عاشورائیان ولایت‌مدار بردخون گفت: ۱۲ خانه قرآنی با صدور مجوز رسمی در بردخون فعالیت می‌کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، حجت‌الاسلام سیدابراهیم سعیدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دیّر در همایش عاشورائیان ولایت‌مدار بخش بردخون اظهار کرد: تا سال ۱۳۸۹ هیچ‌گونه مجموعه قرآنی در بردخون وجود نداشت اما در سال ۹۰ و ۹۱ با تلاش‌های مسئولان تبلیغات اسلامی استان و شهرستان مجوز ۱۲ خانه قرآنی صادر شده است.



وی افزود: خانه‌های قرآنی در شهر و روستاها با هماهنگی دارالقرآن و اتحادیه قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی به امر تدریس سطوح مختلف قرآن و مهارت‌آموزی آن اشتغال دارند و با استفاده از شیوه‌های نوین یاددهی و بهره‌گیری از اساتید قرآنی در این زمینه تلاش می‌کنند که تا به حال موفقیت‌های زیادی را کسب کرده است.



سعیدی اضافه کرد: در این مدت تعداد ۱۹۰مصحف شریف قرآن، ۴۸۰ جلد کتاب دینی، ۴۰۰ حلقه سی دی آموزشی مذهبی به ارزش حدود ۱۵ میلیون ریال بین ۱۲ خانه قرآنی و چهار تابلو وایت برد، چهار دوربین عکاسی و فیلم‌برداری به ارزش هشت میلیون ریال بین چهار خانه قرآنی فعال و با سابقه توزیع شد.



این مبلّغ فرهنگی با بیان اینکه فراگیری احکام از نظر قرآن و سنت و از دیدگاه علما و مراجع، دارای ضرورت و اهمیت ویژه‌ای است، عنوان کرد: در جهت افزایش بصیرت‌افزایی مخاطبان این اداره تعداد ۲۰ جلد اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری به تشکل‌هایی شامل هیئت‌های مذهبی، کانون‌های فرهنگی، مراکز قرآنی، اعطا شد.



این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در این دوره که تبلیغات گسترده دشمن به صورت مسموم و هدف‌دار تهاجم خود را بر اقشار مختلف مردم ایران اسلامی آغاز کرده، قرآن و علوم دینی نقش ویژه و اثرگذاری در پاسداری از عقاید و سنگرهای عقیدتی مردم دارد که همه تلاش خود را برای حضور و تأثیر قرآن در همه عرصه‌های زندگی افراد جامعه به کار می‌گیریم و نیازمند مشارکت و همراهی مسئولان و دلسوزان هستیم.



در ادامه، اسماعیلی، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دیر نیز گفت: در شهرستان دیّر دوره‌های متعدد آموزشیاری روخوانی و روان‌خوانی قرآن، دوره تربیت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم برای تربیت مدرسان قرآنی آغاز شده است که در مدت سه ماه و هفت ماه با شیوه‌های نوین آموزش قرآن آشنا می‌شوند.



وی افزود: خیّران و نهادهای فرهنگی می‌توانند در گسترش امور قرآنی و فعالیت‌های مرتبط مشارکت کنند تا با یاری آنان همه افراد جامعه به سمت قرآن و عملی ساختن دستورات و مسیرهای قرآنی گام بردارند.



همچنین، عبدالرسول صالحی، رئیس آموزش و پروش شهرستان دیر در این آئین به رابطه اهمیت نماز و برپایی آن در اول وقت اشاره کرد و گفت: به حمدالله تاکنون نماز جماعت با همکاری روحانیون در مدارس به نحو احسن انجام شده است.



وی با بیان اینکه باید جایگاه و ارزش نماز را در جامعه، خانه و مدرسه نهادینه کنیم، گفت: اگر مربیان و معاونان پرورشی مطالعه و با امور نماز و قرآن آشنایی نداشته باشند نهادینه کردن ارزش‌های قرآنی امکان‌پذیر نیست و پرورش بدون نگاه تربیت و پرورش بدون دیدگاه تربیتی امکان‌پذیر نخواهد بود. 



در ادامه این آئین، حجت‌الاسلام محمد حمیدی‌نژاد، امام‌جمعه شهر آبدان گفت: آموزش دانش‌آموزان با مبانی و احکام دینی با استفاده از دانش‌های امروزه و با استفاده از نظرات کارشناسان و روانشناسان غربی و بعد از آن آمیختن با احکام دینی و سفارشات اولیاء‌الله است.



امام‌جمعه آبدان افزود: تهیه جزوه از تجربیات و تحقیقات ائمه جماعات و استفاده از این تجربیات در مدارس باید از برنامه‌های آموزش و پرورش باشد.



حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی، امام جمعه بندر دیر نیز گفت: برگزاری جلسه پرسش و پاسخ، آراستگی ظاهری، برخورد خوب با جوانان، دست دادن و مصافحه با دانش‌آموزان بعد از نماز، مخاطب‌شناسی و نحوه صحبت کردن با دانش‌آموزان و تواضع، فروتنی و برجسته کردن نقاط مثبت دانش‌آموزان از موارد هر چه بهتر برگزار شدن نماز جماعت در مدارس است.



ابراهیم مختارزاده، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش دیر نیز در این آئین ضمن ارائه گزارشی از اقامه نماز سال گذشته تصریح کرد: به مدیران در خصوص لحاظ کردن زنگ نماز در برنامه درسی مدارس تأکید شده است.



وی همچنین یادآور شد: حضور در نماز جمعه نیز باید در فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی مدارس قرار گیرد تا دانش‌آموزان از این فریضه الهی فیض کامل ببرند. حضور روحانیون در نماز جماعت مدارس باعث تقویت حوزه فرهنگی می‌شود.

captcha