به گزارش خبرنگار خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، در این آئین، سیدقاسم یاحسینی، نویسنده و پژوهشگر بوشهری گفت: ما چهرههای انقلاب استانمان را رها کردهایم تا از یاد رفتهاند و باید مراکز دانشگاهی وعلمی به انقلاب بپردازند و دستاوردهای انقلاب را پاس بدارند.
وی خاطرنشان کرد: این بیتوجهی به انقلاب و ادبیات انقلاب جای تاسف دارد و ظاهرا ادبیات انقلاب اسلامی متولی ندارد.
این نویسنده و پژوهشگر بوشهری ادامه داد: ما در جنوب شخصیتی نداریم که از جنگ جهانی دوم و از شهریور 1320 تاکنون مبارزه کرده باشد و ماشاءالله کازرونی چنین شخصیت مبارزی است که متعلق به استان بوشهر است و هفتاد سال است که برای استقلال و آزادی ایران مبارزه میکند.
یاحسینی تصریح کرد: در دهه 30 و40 که دژ برازجان به زندان تبدیل شد و شخصیتهای انقلابی به برازجان تبعید میشدند خانهاش محل تجمع خانوادههای زندانیان سیاسی بود و از همرزمان نزدیک شهید عاشوری بود. به تعبیر شهید چمران نه تنها مردم دشتستان و استان بوشهر که ایران به خاندان کازرونی و ماشالله کازرونی افتخار میکند.
در ادامه فرید میرشکار، معاون حوزه هنری بوشهر نیز بیان کرد: ما بر خود واجب میدانیم که ارزشها و دستاوردهای انقلاب را پاس بداریم.
وی افزود: نکوداشت شهدای انقلاب و تکریم از خانوادههای آنها در این راستاست که یادآور مجاهدت آنها باشیم.از مدیریت حوزه هنری بوشهر سید محمدحسین سیدزاده که این فرصت ایجاد کردند تا این برنامه را تدارک ببینیم سپاسگزاری میکنم.
همچنین، ماشاءالله کازرونی نیز ضمن بیان خاطراتی از دوران مبارزاتش گفت: در مقابل شهدا و مبارزان سر تعظیم فرود میآورم و من قطرهای کوچک در مقابل عظمت مردم ایران هستم.
این مبارز انقلابی افزود: ما آن زمان به فکر ثبت تاریخ نبودیم چون فکر میکردیم کشته یا اعدام میشویم و کمترین آن زندان بود. پس از کودتای 28 مرداد نخستین نفری بودم که به جرم پاره کردن عکس شاه و ثریا دستگیر شدم و در زندان برازجان با زغال مینوشتم مرگ بر شاه و مدام کتک میخوردم.
یادآور میشود، در این برنامه که توسط شاهین بهرامنژاد اجرا میشد، اسکندر احمدنیا، عبدالرضا انصاری و حمید زارعی به شعرخوانی و علی عاشوری و عبدالرسول حسینی به شروهخوانی پرداختند و از ماشاءالله کازرونی و خانوادههای شهیدان انقلاب حجت الاسلام ابوتراب عاشوری، صادق میگلینژاد، محمد صادق درختیان و عبدالرسول زاهدی تجلیل شد.