مصطفی سالاری، استاندار بوشهر در حاشیه در نشست آموزشی، فرهنگی دانشجویان و طلاب علوم دینی استان بوشهر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، با بیان اینکه همه ما رسالتی در عرصه جامعه داریم، اظهار کرد: برای ساختن جامعهای که علم و فرهنگ بتواند بهعنوان نمادی ار ارزشهای انسانی و اسلامی باشد همه ما رسالتی مهم و پیچیده داریم.
خانواده در جامعه نقش ارزندهای در حوزه علم و فرهنگ دارند
وی با بیان اینکه خانوادههای کمیته امداد نقش ارزندهای در جامعه در حوزه علم و فرهنگ دارند، تصریح کرد: تقویت باورهای دینی در بین دانشجویان به ویژه دانشجویان مددجو یک وظیفه و رسالت است که باید به آن توجه جدی شود.
این مقام عالی دولت در استان بوشهر بر همافزایی فکری طلاب و دانشجویان تأکید کرد و گفت: پیوند خوردن این دو قشر تحصلکرده آثار مهمی در جامعه و ترویج فرهنگ و سبک زندگی دینی فراهم میکند.
تقویت باورهای دینی در تشکلهای مردم نهاد مهم است
سالاری با بیان اینکه طالبان علم و دانش بیشتر قشرجوان هستند، بیان کرد: انرژی جوانی ظرفیت جوانان را در عرصههای گوناگون افزایش داده است که جوانان با بهره گرفتن ازاین ظرفیت زمینه رشد و تعالی جامعه را فراهم کنند.
وی با بیان اینکه ساختار آموزشی در مراکزآموزش عالی متحول شده است، تصریح کرد: ساختار آموزشی نسبت به قبل تغییرات قابل توجهی دارد که بایددانشجویان با تقویت باورهای دینی از این ظرفیت بهره لازم را در جهت رشد و ارتقا خود و جامعه ببرند.
استاندار بوشهر بر تقویت تشکلهای مردم نهاد دانشجویی تأکید کرد و گفت: تقویت باورهای دینی در این مراکزعلمی از طریق تشکلهای مردم نهاد تأثیر مهمی میتواند در دانشجویان داشته باشد.
سالاری افزود: باید همه تشکلهای دانشجویی به طور یکسان حمایت و پشتیبانی شوند و هیچ تبعضی نباید در حمایت آنها درقائل شد.
حمایت و تقویت تشکلهای دانشجویی بدون تبعض ارائه میشود
وی در پایان افزود: باید با تنوع افکار، ایدهها و سلیقهها تشکلهای دانشجویی تقویت شوند تا به صورت یکسان به همه این نهادهای دانشجویی ارائه خدمت شود.
یادآور میشود، در این همایش از شش نخبه فرهنگی، سه نخبه دانشجویی و 9 رابط بین امداد و دانشگاه تجلیل شد.