کد خبر: 1415378
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۰
آیت‌الله صفایی‌ بوشهری:

مدیریت قرآنی باعث نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در جامعه می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام جمعه بوشهر گفت: یکی از کارهای مهمی که باعث نهادینه شدن فرهنگ قرآن در جامعه می‌شود، تعلیم، قرائت، تفسیر و مدیریت قرآنی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام جمعه بوشهر در آستانه ماه مبارک رمضان، در  نشست با مرتلین قرآنی و اعضای ستاد برگزاری مراسم قرائت جزءخوانی قرآن کریم استان بوشهر، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، در بیان جایگاه قرآن با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم، اظهار کرد: قرآن کتابی است که از اوج تنزل کرده و توسط پیامبر(ص) به زمین آمده که انسان‌ها را که در متن انواع و اقسام ظلمت‌های اعتقادی، رفتاری، اخلاقی، سیاسی، خانوادگی و اجتماعی هستند، به واسطه پیامبر نجات دهد و به سمت نور ببرد.

قرآن کریم توسط ولایت، هدایتگر است

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان بوشهر با بیان اینکه انسان با قرآن، انسانی است که متصل به عرش و در صراط کمال است، افزود: انسان بدون قرآن، انسانی است که راه هدایت و نقطه اتصالی به خدا و عرش ندارد و موجودی است که سقوط کرده در باتلاق ظلمت است.

آیت‌الله صفایی بوشهری با اشاره به اینکه بدون ولایت نمی‌شود از قرآن استفاده کرد و مسیر کمال را پیمود و این نکته در خود قرآن نیز بیان شده است، بیان کرد: قرآن بدون نبوت و امامت آن حالت هدایتگری خود به شکل عینی تحقق نمی‌دهد.

امام‌جمعه بوشهر با بیان اینکه قرآن کتابی است که توسط پیامبر(ص) و ولایت، هدایتگر است، گفت: قرآن کریم کتاب هدایت الهی با مدیریت، رسالت و هدایت پیامبر(ص) و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است.

لزوم قرآن‌محور بودن جامعه در طریق هدایت توسط ولایت

وی در ادامه قرآن را اساس و جوهره‌ اسلام دانست و افزود: قرآن کتابی است که موضوع آن هدایت است و تمام موارد معرفتی، رفتاری و اخلاقی که انسان در طریق کمال نیاز دارد در آن ذکر شده است.

صفایی بوشهری با تأکید بر اینکه، جامعه‌ای که در طریق هدایت توسط ولایت، قرآن‌محور است، جامعه موفقی خواهد بود، بیان کرد: تمام خوبی‌ها نشئت گرفته از قرآن و عترت است و هر ابتذال و انحرافی که در جامعه بزرگ جهانی دیده می‌شود به خاطر دوری از قرآن است.

نماینده مقام معظم رهبری در استان بوشهر اظهار کرد: یکی از کارهای مهمی که باعث نهادینه شدن فرهنگ قرآن در جامعه می‌شود، تعلیم، قرائت، تفسیر و مدیریت قرآنی است.

این استاد درس اخلاق در قرآن مدرسه علمیه امام خمینی(ره) بوشهر با اشاره به برگزاری مراسم قرائت جزء‌خوانی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان در بوشهر و پخش آن از شبکه‌های سراسری، تصریح کرد: برنامه‌های این‌چنینی، موجب آموزش قرائت قرآن، جذب به قرآن و زمینه‌سازی برای فهم قرآن است و این کار بسیار بزرگی است.

صفایی بوشهری ضمن تشکر صمیمانه از دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان این محفل قرآنی به‌ویژه خبرگزاری بین‌المللی قرآن شعبه بوشهر، این مراسم را یک حماسه قرآنی برای استان بوشهر در بهترین ماه قرآنی دانست و در ادامه، راهکارها و پیشنهاداتی جهت برگزاری هر چه بهتر این مراسم ارائه کرد.

طی دو سال گذشته حماسه قرآنی در استان اتفاق افتاد

وی از تلاش‌های صورت گرفته طی دو سال گذشته در استان به عنوان حماسه قرآنی یاد و بیان کرد: همه این تبلیغات و برنامه‌ریزی‌هایی که صورت می‌گیرد، باعث این حماسه می‌شود و استقبال مردم از قرآن کریم را به دنبال خواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با پیشنهاد راه‌اندازی اتاق فکر جهت آسیب‌شناسی در این عرصه خواستار اصلاح برخی از آسیب‌ها در جهت بهتر شدن کار شد و گفت: شما متخصصان و اهل فن با راه‌اندازی اتاق فکر می‌توانید آسیب‌ها را شناسایی کنید و قطعاً این کار با یک تعالی فنی رو به رو خواهد بود.

وی در پایان اظهار کرد: با توجه به اینکه استان بوشهر طی دو سال گذشته به ترتیب حائز رتبه‌های دوم و اول تلاوت قرآن در ماه مبارک رمضان شده، احتمال پخش مستقیم مراسم ترتیل‌خوانی در سال جاری از شبکه دو سیما نیز وجود دارد و به دنبال راه‌اندازی موزه قرآنی در آینده نه‌چندان دور هستیم، در این راستا به لحاظ قرآنی آینده استان، آینده بسیار موفقی خواهد بود.

captcha