کد خبر: 1451060
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵
جمیری تأکید کرد؛

فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی به شیوه تخصصی و جهادی مدیریت شود

گروه فعالیت‌‌های قرآنی: نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ در مجلس شورای اسلامی در آئین بازدید از مجتمع فرهنگی - قرآنی شهرستان گناوه گفت: فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی باید به شیوه تخصصی و جهادی مدیریت شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، عبدالکریم جمیری، نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ در مجلس شورای اسلامی در آئین بازدید از مجتمع فرهنگی ــ قرآنی شهرستان گناوه، وجود مجموعه‌ای فرهنگی و قرآنی با چنین ظرفیتی را بسیار ارزشمند دانست و اظهار کرد: در ابتدا از دست‌اندرکاران و هیئت مؤسس مجتمع قرآنی این شهرستان که زمینه فعالیت‌ها در حوزه قرآن و عترت را ایجاد کرده‌‌اند تشکر می‌کنم و باید همه توان خود را در راه فراگیری علوم دینی و قرآنی به‌منظور استفاده جوانان، خانواده‌ها و سایر اقشار جامعه به‌کار گرفت و از ظرفیت‌های موجود بهره کافی را برد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی را باید به صورت و شیوه تخصصی و جهادی مدیریت کرد، ادامه داد: باید در مراکز مختلف به‌ویژه مراکز فرهنگی و قرآنی به فعالیت‌هایی که منجر به انس عمومی با قرآن می‌شود توجه بیشتری کنیم که در این راستا همه مردم و مسئولان باید با وحدت و برنامه‌ریزی هماهنگ زیر نظر شورای عالی قرآنی استان بوشهر به وظایف‌شان به‌خوبی عمل کنند.

وی با بیان اینکه گام برداشتن در راه قرآن و عترت برای هر فرد یک افتخار عظیم محسوب می‌شود و نمره اعمال احسن دنیوی همه انسان‌ها به دست خدا است، بیان کرد: پیگیری‌ها و تلاش خود را در راستای حل مسائل و مشکلات را با رایحه‌زنی و جلسات مؤثر و تصمیم‌ساز با مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی دنبال کرده‌ام و همچنان انجام خواهم داد و در راه خدمت‌رسانی به مردم ولایت‌مدار، انقلابی و فرهنگ‌دوست کوتاهی نخواهم کرد.

جمیری در پایان درباره حل مشکلات مجتمع فرهنگی و قرآنی گناوه، گفت: در آینده نزدیک نشستی را با حضور آیت‌الله صفایی بوشهری، نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌‌‌‌‌جمعه بوشهر و مسئولان نهادهای متولی جهت این مجتمع برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا مسائل و مشکلات بررسی شود و با وجود اینکه این مجموعه شهرستانی حدود 450 نفر عضو دارد و فعالیت‌هایی از جمله روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، تدبیر در قرآن کریم، تفسیر و سبک زندگی اسلامی – ایرانی برای خانواده‌ها در آن انجام می پذیرد، قطعا برای ما هم از موارد مهم قلمداد می‌شود و با توجه به حضور تخصصی و ویژه خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در استان بوشهر که از زیر مجموعه‌های جهاد دانشگاهی است، باید گزارشات این حجم فعالیت‌های حوزه قرآن و عترت را به مرکز اطلاع‌رسانی قرآنی ارائه کنید تا سراسر کشور با فعالیت‌های این مجتمع فرهنگی و قرآنی بندر گناوه آشنا بشوند و بهره مفید را ببرند.

captcha