کد خبر: 1452207
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بوشهر به مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دفاع مقدس

گروه اجتماعی: بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس بیانه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، در متن بیانیه آمده است: «هفته دفاع مقـدس یادآور ایثار و جانفشانی ملـت بزرگی است که با رهـبری‌های داهـیانه امام راحل(ره) هشت سال غیورانه بر ظـلم و ستم استـکبار جهانی فائق آمده، هیمنه آنها را درهم شکسته و به فضل الهی پیروز و سربلند از این مـیدان به در آمدند.

از خودگذشتگی رزمندگان ما در این هشت سال دفاع مقدس، کشور عزیز اسلامی ما را بیمه کرد و دشمنان ایران اسلامی به قدرت و کارآمدی نظام دینی پی برده و در مقابل آن به زانو درآمدند و نیز زمینه‌های رشد و پیشرفت، خودباوری و خوداتکایی در عرصه‌های مختلف برای فرزندان این آب و خاک فراهم شد.

شهدای گران‌قدر و رزمندگان دلیر ایران‌زمین در این جنگ نابرابر که صدام جنایتکار به پشتیبانی کشورهای سلطه‌طلب به‌ویژه آمریکا بر ما تحمیل کرد، ولایت‌مداری و پیروی از ولی امر مسلمین را به‌عنوان رمز پیروزی انقلاب اسلامی در میدان‌های سخت به اثبات رسانیدند.

هفته دفاع مقدس نشان از هویت ملی و جهان اسلام است که بیداری‌های اسلامی و مبارزات مختلف با استکبار و به‌ویژه خلق حماسه باشکوه سیاسی نشان از صدور این هویت به سایر ملت‌ها است و این هفته، هفته نمایش قدرت و توانمندی جمهوری اسلامی ایران و نمایش حضور مردم شهیدپرور در حماسه جنگ تحمیلی است.

بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر بر این باور است که فتح قله‌های رفیع علم، سعادت و بصیرت در فضایی علمی و سرشار از همدلی و انسجام به دست خواهد آمد، از این رو امید است که همه مسئولان و خدمتگزاران بیش از پیش فضای همدلی و همکاری و نیز محیطی علمی را فراهم آورند تا بتوانیم به وظایف راستین خود عمل کرده و در صراط مستقیم شهدای گران‌قدر گام برداریم.

بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور استان بوشهر، ضمن تبریک فرارسیدن ایام‌الله دفاع مقدس یاد و خاطره ایثارگری‌ها و فداکاری‌های شهدا، جانبازان و رزمندگان بسیجی، سپاهی، ارتشی و ملت غیور جان بر کف ایران اسلامی را که در دفاع از دین، مال و ناموسشان غیورانه جنگیدند، را گرامی می‌دارد».

captcha