به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، حجتالاسلام والمسلمین عباس دشتی، مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان بوشهر عصر روز گذشته، 17 اسفندماه در گردهمایی ائمه جماعت دانشگاه های استان بوشهر که در سالن ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد، بیان کرد: باید در اعمال و رفتارمان دقت کنیم و با توجه به ذات حق تعالی در کارمان اخلاص داشته باشیم، زیرا با اخلاص خداوند امور زندگی ما را اصلاح میکند.
مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان بوشهر در ادامه با بیان اینکه امروز در هیچ جای جهان حتی در کشورهایی که ادعای دینی بودن دارند، توجه چندانی به امور فرهنگی و دینی نمیکنند، افزود: توجه به اقامه نماز در دانشگاهها، برگزاری محافل انس با قرآن کریم، کرسی های آزاداندیشی، مراسم اعتکاف دانشجویی و عمره دانشجویی، تنها در ایران مشاهده میشود که این امر نشانه توجه نظام اسلامی به امر گسترش معنویت در دانشگاهها است.
ارتباط با دانشجویان، فلسفه وجودی روحانیان در دانشگاهها است
حجتالاسلام والمسلمین علیاصغر دیمی، معاون نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه شیراز در این آئین با اشاره به اینکه از آنجا که 75 درصد عمر انسان صرف ارتباطات میشود روحانیان باید با فراگیری مهارتهای ارتباطی افراد را به خود جذب کنند، اظهار کرد: فلسفه وجودی روحانیان در دانشگاهها، ارتباط با دانشجویان و شنیدن حرف دل آنان است.
مشارکت بخشی در فرآیند ارتباطی نیازمند اثربخشی است
معاون نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه شیراز با تشریح تکنیکها و مهارتهای ارتباطی افزود: در فرآیند ارتباطی، نیاز بخشی، اثربخشی و توجه بخشی باید مورد توجه قرار گیرد و همه اینها باید به مشارکت بخشی بینجامد.
وی اضافه کرد: مشارکت بخشی منجر به امید بخشی خواهد شد که یکی از وظایف رسالتی و کارهای اصلی روحانیان است و ایجاد روحیه امید در مخاطبان، انگیزه برای فعالیت بیشتر را به دنبال خواهد داشت.
حجتالاسلام دیمی در پایان با بیان اینکه «مهارت» یعنی توانایی انجام هر کاری به صورت منسجم است، تاکید کرد: در مهارتهای ارتباطی توجه به خود، خلق، خلقت و خدا را باید مورد توجه قرار داد و همچنین نیز در مشاورهها باید تکنیکهای مؤثر به کار گرفته شود و روحانیان باید در زمینه بکارگیری وسایل ارتباطی مدرن، توانمند باشند.