حجتالاسلام والمسلمین علی آذرشب، معاون تهذیب حوزه علمیه استان بوشهر در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، با بیان اینکه ششمین دوره مسابقات قرآن و حدیث حوزههای علمیه کشور از هفدهم اردیبهشتماه به مدت سه روز به میزبانی همدان برگزار شد، اظهار کرد: این دوره از مسابقات در هفت رشته قرآنی با حضور قراء بینالمللی و حافظان برجسته کشور در شهر همدان برگزار شد.
معاون تهذیب حوزه علمیه استان بوشهر در ادامه با اشاره به اینکه دو نفر از طلاب بوشهری به مسابقات استانی رشته اذان راه یافتند، افزود: محسن فاطمی اصل و سیدمرتضی حسینیسرشت از بوشهر به مرحله استانی ششمین دوره مسابقات قرآن و حدیث حوزههای علمیه در رشته اذان جهت حضور در مسابقات کشوری به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند.
وی اضافه کرد: نتایج مسابقات مرحله کشوری رشته اذان بین هیجده نفر موذن استانها برگزار شد که سعید کارگر، محسن زهدی علیپور، محمدمهدی پورافغان، روحالله آقائی به ترتیب از اول تا چهارم را کسب کردند و در رشته ترتیل مهدی محمدیمطلق و حمیدرضا اسکندری شایسته تقدیر شدند و همچنین، محمدتقی نصراللهینیا، سیدمرتضی حسینیسرشت از بوشهر، امین سلمآبادی، محمداسماعیل خورشید در رشته دعا و مناجاتخوانی بهعنوان نفرات برتر شناخته شدند.
آذرشب با بیان اینکه در رشته ترتیل مسابقات استانها ده نفر به مرحله کشوری جهت رقابت انتخاب گردیدند، خاطرنشان کرد: حجت فاطمی در مرحله استانی رشته حفظ 5 جزء به عنوان ده نفر منتخب رتبه برتر را کسب کردند و نیز سجاد واعظی از بوشهر در رشته حفظ 20 جزء حائز رتبه برتر مرحله استانی شد.
وی در پایان عنوان کرد: در حفظ 10جزء عبدالله حقیری و مرتضی جاهد نظامی حائز رتبه عالی شدند و امیر محمدی، علی احمدی، محمد نیکخواه، خلیل فرامرزی و جلال افاضل سیدحامد مهدیزاده و سجاد واعظی از بوشهر رتبه ممتاز را در این کسب کردند و همچنین، محسن عبدی، سیدحیدر حسینی، محمد داوریان، سیدمهدی حسینی و محمد اسماعیلی رتبه عالی؛ حسین زهدی علیپور و سیدمحسن امامیان رتبه خوب را کسب کردند.
یادآور میشود، سجاد واعظی متولد سال 1360 در استان بوشهر است و هماکنون دانشجوی دکتری در رشته ادیان و عرفان در قم است که سابقه تحصیلات حوزوی و علوم قرآنی نیز دارند. وی از سال سوم دبستان روخوانی قرآن را در مکتبخانههای شهرستان دشتستان استان بوشهر یاد گرفت و به همراه پدر در جلسات قرآنی شرکت میکرد تا اینکه علاقهمند به یادگیری مهارتهای تخصصی قرآن شد و پس از آن زیر نظر آموزش برخی اساتید مثل سیدموسی موسوی، ابراهیم شمسیزاده، عبدالرضا برازجانی و حبیبالله سعادت در رشتههای تجوید، قرائت، ترجمه و تفسیر به مهارتهای مقدماتی دست یافت.
سجاد واعظی پس از ورود در عرصههای قرآنی به مرور زمان به حفظ قرآن علاقهمند شد و با توجه به سابقهای که در رشتههای قرائت و تجوید به دست آورده بود، توانست در مدت سه سال قرآن کریم را حفظ کند.