کد خبر: 3917496
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸

حضور دلگرم‌کننده طلاب و روحانیان در مراکز درمانی

حضور طلاب در عرصه‌های مختلف دارای آثار و برکات زیادی است اما با تبلیغات دشمن و شبکه‌های ماهواره‌ای، دیدگاه‌های منفی نسبت به روحانیان شکل گرفته بود که با ورود اولین گروه‌های طلاب در مرحله نخست شیوع ویروس کرونا دیدگاه‌ها نسبت به آن‌ها تغییر پیدا کرد.

حضور طلاب در مراکز درمانی موجب دلگرمی کادر درمان و بیماران استبه گزارش ایکنا از بوشهر، روحانیت و حوزه‌های علمیه همواره در روزهای سخت نشان داده‌اند که دوشادوش مردم و تا پای جان از خدمت و کمک به آن‌ها دریغ نمی‌کنند.

جانفشانی در جبهه‌های دفاع از دین و میهن و انجام خالصانه‌ترین کارها برای کمک به محرومان و نیازمندان و آسیب‌دیدگان حوادث و بلایا و ... زیباترین تابلوهای ایثار روحانیان و طلاب را در بحران‌های گوناگون به تصویر کشیده است.

در روزهای شیوع کرونا و درگیر بودن کشور با این بیماری سخت این بار هم روحانیان و طلاب جهادی در خدمت به بیماران و کادر پزشکی و کمک به آسیب‌دیدگان از کرونا پیش قدم بودند.

حضور طلاب در عرصه‌های مختلف دارای آثار و برکات زیادی است اما با تبلیغات دشمن و شبکه‌های ماهواره‌ای، دیدگاه‌های منفی نسبت به روحانیان شکل گرفته بود که با ورود اولین گروه‌های طلاب در مرحله نخست شیوع ویروس منحوس کرونا دیدگاه‌ها نسبت به آن‌ها تغییر پیدا کرد.

با این حضور جهاد‌گونه در مقابله با ویروس کرونا، جایگاه روحانیت در عرصه‌های مختلف دوباره احیا شد.

در استان بوشهر نیز حضور در مراکز درمان جهت مبارزه با ویروس کرونا در دستور کار طلاب و روحانیان قرار گرفت و از زمان شروع موج اول کرونا تا این لحظه بالغ بر 500 نفر فعالیت داشته‌اند که همگی به‌صورت جهادی و بدون دریافت وجهی این عمل خدا پسندانه را انجام می‌دهند.

طلاب در زمان موج اول بیماری کرونا با تأسیس چندین کارگاه تولید ماسک، دستکش و تهیه بسته بهداشتی و در موج دوم با حضور در بیمارستان‌ها به‌عنوان همراه بیمار و تهیه آبمیوه طبیعی و کمک‌رسانی به کارکنان غسالخانه‌ها خدمت‌گزاری به افراد آسیب‌دیده را آغاز کردند.

طلاب جهادی یاری رساننده به کادر درمان و افراد آسیب‌دیده در موضوع کرونا متحمل خسارات روحی و جسمی فراوانی شدند که در این میان تعدادی از جهادگران ابتلا به ویروس کرونا را در مقابل کمک‌رسانی به آسیب‌‌دیدگان، به جان خریدند.

در روزهای اول نحوه برخورد کادر درمان و بیماران با طلاب و روحانیان جهادگر برای درمان همراه با تعجب بود که چطور بدون چشم‌داشتی وارد بیمارستان شده و به بیمارها کمک می‌کنند. حضور طلاب جهادگر عرصه سلامت روند بسیار تأثیرگذاری در روحیه بیماران و کادر درمانی داشته است.

در وضعیت بحرانی غلبه بیماری کووید 19 در کشور عزیزمان، نه تنها طلاب بلکه همه اقشار مردم وظیفه دارند کمک‌رسان کادر درمان باشند.

انتهای پیام
captcha