آغاز به‌ کار ستاد جهاد تبیین دانشگاهیان کشور
کد خبر: 4036761
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم خبر داد:

آغاز به‌ کار ستاد جهاد تبیین دانشگاهیان کشور

عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تشکیل و آغاز به کار «ستاد جهاد تبیین دانشگاهیان کشور» خبر داد.

به گزارش ایکنا، به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری اظهار کرد: این ستاد که در معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم مستقر است با فراخوان کلیه دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور، آمادگی خود را برای ارائه انواع بسته‌های مشورتی، محتوایی، راهبردی و رسانه‌ای در زمینه جهاد تبیین و جهاد روایت توسط عموم اعضای خانواده دانشگاهیان کشور، اعلام کرده است.

بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، فراخوان ستاد جهاد تبیین دانشگاهیان کشور به شرح زیر است:

«یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ» (صف/۸)

انقلاب اسلامی به عنوان مردمی‌ترین انقلاب قرن سرمنشا تحولات عظیمی در مقیاس ملی، منطقه‌ای و جهانی بوده که بنا بر ماهیت خود در مقابل بلوک غرب و شرق، راه سومی را بر مبنای ارزش‌های جهانشمول اسلامی پیش روی بشریت قرار داد و انبوهی از حقیقت طلبان، عدالتخواهان و مستضعفان را با خود همراه ساخت. به همین علت، جبهه استکبار از همان ابتدای تکوین انقلاب و نظام اسلامی برآمده از آن سعی داشت که با استفاده از ابزارهای نظامی، سیاسی، اقتصادی، حقوقی و به خصوص فرهنگی، شناختی و رسانه‌ای، آن را سرکوب یا استحاله نموده و پیام انقلاب و دستاوردهای بزرگ این نظام را که با کوشش و جانفشانی اقشار، اقوام و گروه‌های مختلف این کشور، بخصوص جهاد علمی نخبگان و جوانان دانشگاهی این مرزوبوم به ثمر نشسته، تحریف نماید.

بنابراین، چنانکه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مد ظله العالی) بارها تاکید نموده‌اند بر تمامی ایرانیان و به خصوص دانشگاهیان فرض است که با ارائه روایت و تبیینی صادقانه، منطقی و هوشمندانه از آرمانها، اهداف و دستاوردهای انقلاب و به ویژه دانشگاهها، زحمات و مجاهدت‌های عالمان، متفکران و خادمان راستین این مرزوبوم را پاس داشته و امید و انگیزه را در نسل آینده ساز کشور برای حرکت در مسیر تمدنی انقلاب اسلامی و آمادگی برای ظهور حضرت ولی عصر (ارواحنا له الفداء) رونق بخشند.

در ادامه مجموعه پیشنهادهایی از اقدامات و راهبردهای تبیینی ارائه می‌شود که مانند همیشه با استفاده از ظرفیت‌های خلاقانه و اندیشگی استادان، دانشجویان و یاوران علمی آن مجموعه قابل تکمیل و ارتقاست:

۱. هماهنگی حضور فعال مسئولان دانشگاه‌ها (روسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری، معاونان و مدیران) در رسانه‌های ملی و محلی.

۲. زمینه‌سازی جهت حضور موثر رسانه‌ای استادان، پژوهشگران و فناوران برجسته.

۳. زمینه‌سازی جهت بازنمایی مناسب (رسانه‌ای، نمایشگاهی و …) توانمندی‌های دانشجویان.

۴. گزارش مستمر توانمندی‌ها و دستاوردهای دانشگاهیان در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، فناوری، دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی.

۵. توجه ویژه به مسئولیت اجتماعی دانشگاه در قبال مسائل جامعه، به خصوص جوامع محلی، مناطق و اقشار محروم، آسیب‌پذیر و کم برخوردار و گزارش فعالیت‌های مرتبط.

۶. بهره‌گیری هوشمندانه، خلاقانه و مخاطب محور از قالب‌های هنری، رسانه‌ای و ظرفیت‌های فضای مجازی.

۷. ارائه تحلیل‌های تطبیقی و مقایسه‌ای جهت تبیین و تصریح دستاوردها.

۸. برپایی نمایشگاه‌های دستاوردهای آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و فناورانه برای جامعه مخاطب غیردانشگاهی و توده مردم.

۹. حضور در مجامع عمومی نظیر؛ نماز جمعه، نشست‌ها و همایش‌های مرتبط و ارائه گزارش دستاوردها.

۱۰. برگزاری تورهای علمی، فرهنگی و فناوری برای دانشگاهیان جهت آشنایی با دستاوردها و تبیین نیازها و مسیر پیش رو.

۱۱. برگزاری تورهای علمی، فرهنگی و فناوری از موفقیت‌های دانشگاهیان برای سایر اقشار و مسئولان.

۱۲. برگزاری رویدادهای نوآورانه با رویکرد توانمندسازی گروه‌های دانشجویی در روایت‌گری حقایق انقلاب اسلامی.

۱۳. هم‌افزایی همه ارکان دانشگاه به ویژه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج اساتید، تشکل‌های دانشجویی و … در روایت‌گری حقایق انقلاب اسلامی

انتهای پیام
captcha